febr. 22, 2018 0 Comments in Notícies, Ter-Cat
Assemblea anual de socis de la SCCFF i 46a Ter-Cat a Santa Margarida de Montbui

L’Assemblea general de la SCCFF (Societat catalana de Ciència Ficció i Fantasia) tindrà lloc aquest dissabte, 24 de febrer, a la Biblioteca Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. L’assemblea està oberta a tots els simpatitzants però només els socis tindran dret a vot. Entre els punts de l’ordre del dia destacà el repàs d’activitats que l’entitat ha celebrat al llarg del passat 2017.

Poseriorment, a les 12 hores, també a la Biblioteca Mont-Àgora, començarà la 46 Ter-Cat (tertúlia catalana de ciència-ficció). L’acte inclourà la presentació del número 2 de la revista Narranación. Hi participaran els autors i il·lustradors.

A les 14 hores hi ha previst el dinar a l’Ateneu Igualadí (Igualada). Durant l’àpat, en Carles Vilar presentarà el llibre La pedra de la llum (Ed. Tempore) i en Francesc Aunión, Conóndromo (Adaliz Editores).

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *