Objectius

Home / Objectius

La Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia manifesta que aquests són els seus objectius prioritaris:

  • La SCCFF vol agrupar tant els practicants de la CF i la fantasia en els seus diversos vesants: literatura, còmic, mitjans audiovisuals, etc., com els afeccionats que estiguin d’acord amb el postulat amb què la va impulsar la Secció d’escriptors i que orienta la societat: Normalitzar la ciència-ficció en l’àmbit de la llengua catalana i normalitzar la llengua catalana en l’àmbit de la ciència-ficció. Per això, la SCCFF treballarà pel coneixement i el reconeixement de la CF, sempre entesa en el sentit més ampli, en tots els àmbits de la nostra cultura.
  • La SCCFF s’ha constituït amb la voluntat de col·laborar amb totes les associacions afins de qualsevol territori i qualsevol dedicació.
  • La SCCFF ofereix un espai per al debat, per a la informació, per a la coneixença entre tots els afeccionats. La pàgina web dóna constància de la vida interior de la societat i ens posa en contacte amb les diverses iniciatives al voltant de la ciència-ficció i la fantasia des d’una visió catalana. Encontres periòdics faciliten el contacte personal. I altres activitats públiques permetran el contacte dels associats amb els creadors i divulgadors en diversos àmbits: escriptors, dibuixants, guionistes, científics, etc.
  • La SCCFF també vol ser una plataforma de pressió amb vista als mitjans de comunicació, editors, distribuïdors cinematogràfics, etc., per lluitar per tot allò que l’afeccionat voldria aconseguir i no ho pot obtenir sol.
  • La SCCFF vol participar en la creació i la promoció de premis literaris de CF i Fantasia, col·laborar a publicar relats, descobrir nous autors i afavorir totes les iniciatives que proposin els socis.
  • La SCCFF és i serà allò que vulgui tothom que s’hi inscrigui.
IMG_20190124_075730
Show Buttons
Hide Buttons