març 20, 2018 0 Comments in Catarsi, Notícies
En marxa un concurs de relats organitzat conjuntament amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès!

La Catarsi, la Revista de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia  posa en marxa un concurs de relats conjuntament amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Bases:

1. Poden participar en el concurs Primer premi Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès + Catarsi 2017-2018. Els mites catalans tots els alumnes i ex alumnes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès que ho desitgin, sense limitació d’edat, amb obres de narrativa inèdites escrites en català que s’adaptin al gènere de la convocatòria (ciència-ficció, fantasia, terror).

2. La temàtica dels relats és Els mites catalans. Tots els relats presentats han de tenir aquesta temàtica com a eix del relat, i no poden ocórrer en universos o ambientacions amb drets reservats (per exemple, però no limitat a, Star Trek, Stargate, Star Wars, Dragonlance, el Senyor dels Anells, Regnes Joves).

3. Tothom qui vulgui participar haurà d’enviar el relat a l’adreça de correu electrònic revista.catarsi@gmail.com

En l’assumpte del correu hi posarà “Concurs Escola d’Escriptura + Catarsi”.  En el cos del missatge s’hi haurà d’indicar que es participa al concurs i detallar les dades corresponents a l’obra (títol i nom de l’autor/a). El relat s’enviarà com a document annex al missatge en format de text editable (word, rtf, odt, mai en pdf) que en cap cas pot dur anotacions que puguin servir per identificar-ne l’autoria.

En cas que l’autor desitgi que la seva obra es publiqui sota un pseudònim, ho ha d’indicar al cos del correu juntament amb el seu nom real.

4. Cada participant pot concursar amb un màxim de dos relats. Els concursants es comprometen a no retirar cap obra un cop arribada la data final de presentació d’obres (31/05/2017)

5. Les obres presentades hauran de tenir una extensió màxima de 4.000 paraules (no hi ha cap delimitació pel que fa al mínim d’extensió).

6. El premi per al guanyador final consistirà en un curs trimestral (20h) a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i marxandatge de la revista Catarsi. Hi haurà un segon i un tercer guanyadors, el seu premi consistirà en un 20% de descompte en un curs trimestral de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i en marxandatge de la Catarsi. Els dos finalistes restants no premiats gaudiran d’un 10% de descompte en un curs trimestral de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

7. Els relats guanyadors es publicaran en un número especial de la revista Catarsi durant l’any 2018, així com també s’hi publicaran aquells relats que el Jurat consideri oportú. La resta de relats es penjaran al blog de la revista Catarsi. Si algun autor desitja que el seu relat no aparegui al blog, ho haurà de fer explícit en el cos del correu mitjançant el qual es presenta.

En cas que el Jurat consideri que no hi ha prou qualitat o que el nombre d’obres presentades és insuficient, podrà declarar el premi desert.

8. Els cinc relats finalistes es faran públics durant el mes de juny del 2018.

9. El veredicte final, que serà inapel·lable, es farà públic durant el mes de juliol del 2018.

10. La composició del Jurat serà mixta, formada per membres de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i membres de la revista Catarsi.

11. El Jurat es reserva el dret a interpretar aquestes bases en cas de dubte, així com a decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

12. La presentació dels originals pressuposa l’acceptació de les bases, així com dels drets i de les obligacions que se’n deriven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *