març 18, 2023 0 Comments in General, Notícies

Les TerCat, tertúlies catalanes de ciència-ficció, arriben per primera vegada a la Catalunya Nord, amb la col·laboració de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, La Llibreria, Mai Mes, Chronos i el Casal de Perpinyà.

Començarem a les 11 hores a la Casa de la Generalitat, c. De la Fusteria, 1, amb la taula rodona: Esclat de la ciència ficció i de la fantasia en català: D’On ve i on va? Hi participaran Sebastià Roig (escriptor i guionista), Judit Terradellas (Mai Més) i Gonzalo Rodríguez (Chronos).

Continuarem a les 13 hores amb un dinar, al Casal de Perpinyà, avinguda del Liceu, 23 I tot seguit, a les 14.30h també al casal començarà la taula rodona: Els escriptors de Catalunya Nord fan obres de gèneres fantàstics? Amb Joan-Francesc Castex-Ey, Joan-Lluís Lluís. També hi haurà una lectura de fragments de l’obra de Pere Verdaguer, el primer escriptor nord-català que va escriure obra de gèneres fantàstics.

El darrer acte del dia començarà a les 15.30 hores i serà la presentació de l’Intacte de David Toses, el darrer volum que ha publicat Specula.

Si us voleu apuntar al dinar, cal que envieu un correu electrònic a info@sccff.cat.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *