jul. 11, 2021 0 Comments in General, Premis Ictineu

La Junta Directiva de la SCCFF ha escollit les persones que integraran el jurat de les diferents categories dels Premis Ictineu, els guardons literaris que organitzem anualment des de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia. Els guardons tenen per objectiu reconèixer les millors obres de gèneres fantàstics publicades l’any anterior, ja es tracti d’originals en català o de traduccions al català (inèdites).  El jurat d’aquesta edició està integrat per:

Novel·la en català:

  • Enric Bassegoda
  • Daniel Genís
  • Raül Maigí

Novel·la traduïda:

  • Isa-Janis González
  • Ricard Ruiz
  • Edgar Cotes

Contes/ Antologia:

  • Marta Esparza
  • Xesca Oliver Crespí
  • Xavi Llobera

El jurat en la categoria d’il·lustració està format per la Junta de la SCCFF. A l’hora d’escollir els premiats, el jurat aporta el 50% del vot i l’altre 50% és per votació popular. Aquest 2021 no s’ha convocat la categoria d’assaig, que és biennal i es lliura els anys parells. El lliurament dels premis tindrà lloc l’últim trimestre de l’any en una data encara per determinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *