maig 18, 2017 0 Comments in Notícies, Ter-Cat
Propera Tertúlia catalana de ciència-ficció (TER-CAT), a Terrassa

Les Ter-Cat viatgen al Vallès Occidental, concretament a Terrassa. La Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia organitza el proper 28 de maig la 44a TER-CAT, la segona d’aquest 2017. El punt de trobada serà a les 12.00 hores al Bar de la casa Baumann, davant l’estació de FFCC Vallparadís-Universitat de Terrassa – sortida Avinguda Jacquard. Durant el dinar, Marcel Pujol presentarà Prometeu i el portador de la flama (Ed. Xandri) i Sergi Escolano presentarà Másters del Multiverso (Ed. Pez de plata).

Totes les activitats es duran a terme als voltants del parc de Vallparadís. Des d’allà es podrà visitar La Cartoixa i la Seu d’Egara (Esglésies de Sant Pere) i posteriorment, es podrà assistir a un concert en el pati de la Casa Baumann o bé fer el vermut en aquest establiment.

El dinar està previst a les 14 hores al Restaurant Sr Fros Parc (Horts dels frares). El preu del menú es de 20 euros i cal fer la reserva abans del 23 de maig al correu de la SCCFF o bé a l’esdeveniment a Facebook, on teniu tota la informació del menú.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *