INSTRUCCIONS PER VOTAR ALS X PREMIS ICTINEU 2018

Com cada any donem el tret de sortida per escollir les millors obres de gènere fantàstic inèdites publicades l’any anterior en llengua catalana o traduïdes al català.

El sistema de votació és similar al de l’any passat. Aquest consisteix en 2 rondes:

– Primera ronda: Els membres de la SCCFF, poden proposar en aquesta primera fase de selecció fins a cinc obres per a cada categoria. Tindran de temps fins l’1 de setembre.

– Segona: En aquesta ronda pot votar qualsevol persona (membre o no de la SCCFF). Per una banda el vot popular comptarà com un 50% per al resultat final. L’altre 50% del vot serà aportat a través d’un jurat escollit per a cada categoria. El termini màxim per rebre els vots d’aquesta segona ronda serà l’1 de novembre per decidir els guanyadors entre els finalistes escollits en la primera ronda.

Tal com està establert, hi ha sis categories:

• Millor novel·la original en català.
• Millor relat original en català.
• Millor novel·la traduïda al català.
• Millor relat traduït al català.
• Millor antologia fantàstica en català.
• Millor il·lustració d’una obra fantàstica.

Enguany hem obert la nova categoria de millor antologia fantàstica. Volem remarcar que, per tal de ser nominada, l’antologia ha de tenir almenys el 50% de contes de gènere fantàstic.

Com que ens trobem en la primera ronda, les obres seleccionables en aquesta fase són les del següent link:

Obres fantàstiques publicades el 2017

En el següent link podreu descarregar-vos el formulari de vot que caldrà complimentar i enviar a l’adreça premi.ictineu@gmail.com.

Formulari de vot

NOTA 1: Qualsevol persona pot incorporar-se (i de fet us animem a fer-ho) a la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF). Per a més informació adreceu-vos al formulari corresponent.

NOTA 2: Només s’acceptaran vots vàlids utilitzant el formulari degudament complimentat i a través de correu electrònic. Cada persona només podrà votar un sol cop i utilitzar un sol correu electrònic per fer-ho. No s’acceptaran vots delegats d’altres afeccionats.