Associar-me

Home / Associar-me

Padawan, portes de Tannhauser, Mordor, Arrakis, cylon… si has llegit fins aquí sense haver d’agafar un diccionari, aquesta és la teva entitat. I si l’has hagut d’agafar, doncs també, necessites urgentment una immersió.

La Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia (SCCFF) agrupa persones interessades la ciència ficció i fantasia en català en totes les seves vessants: literatura, còmic, cinema, jocs, audiovisuals, etc, però per a dur a terme els projectes que volen promoure el gènere fantàstic en català ens manca el suport de tot el fandom possible. Si us feu socis de la SCCFF ajudareu a fer possible tot tipus d’activitats relacionades amb el gènere que tots estimem. La quota que es demana per ser membre de la SCCFF és quasi simbòlica (15€/ l’any) però és la diferència entre poder organitzar esdeveniments i patrocinar actes i no fer-ho.

Fent-te soci rebràs gratuïtament la revista Catarsi, que és el butlletí de la SCCFF, amb relats, articles, etc.

A més, si ets soci de la SCCFF podràs votar a totes les fases dels premis Ictineu. També podràs demanar ajuda a la SCCFF per muntar activitats relacionades amb la ciència-ficció i fantasia.

Col·labora amb nosaltres. Fes-te soci de la SCCFF. Només has d’omplir el següent formulari. El teu suport contribuirà a difondre el gènere fantàstic en català.

Un cop hagis enviat el formulari, en pocs dies rebràs un correu amb la confirmació de la teva alta. En cas contrari t’agrairem et posis en contacte amb nosaltres a info@sccff.cat.

També pots fer efectiu el pagament de la quota fent l’ingrés en el compte de Triodos Bank IBAN ES66 1491 0001 2221 8607 3124.

Butlleta d’afiliació

Nom i Cognoms *

NIF/DNI *

Adreça *

Codi Postal *

Població *

eMail *

Data naixement dd/mm/aaaa *

Dades bancàries (Número de compte corrent (IBAN) *

Comentaris

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) us comuniquem que les vostres dades seran tractades amb la seguretat i confidencialitat que la llei determina i que només seran utilitzades per gestionar el funcionament i enviar informació sobre actes relacionats amb l’associació.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Show Buttons
Hide Buttons