maig 11, 2019 0 Comments in Notícies, Ter-Cat
50a Ter-Cat

Ja fa 12 anys que les Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de Ciència-Ficció i Fantasia) van començar a rodar. I si bé en aquella primera trobada a Vilafranca del Penedès érem poc més de 10 persones, les Ter-Cat s’han anat consolidant i augmentant d’assistència, fet que ha provocat que desenes d’afeccionats, escriptors, editors, il·lustradors etsc es coneguessin en persona i ha propiciat projectes per fomentar la ciència-Ficció i la fantasia a casa nostra. La propera Ter-Cat serà la número 50. Una xifra rodona que convida a celebració. Per aquest motiu, aquesta Ter-Cat es durà lloc (per tercer cop) a Barcelona. La 50à Ter-Cat, doncs, serà els dies 24 i 25 de maig i hem pensat en fer una sèrie d’actes més complets que en ocasions normals, tant divendres a la tarda com tot el dissabte. AgraÏm la col·laboració tant de la llibreria La Font de Mimir i Gigamesh per cedir-nos espais per a portar-ho a terme. Programa:

DIVENDRES 24 DE MAIG (llibreria Gigamesh- C/ Bailén, 8)

19:00  Taula rodona

Arcana: una aposta per l’espasa i fetilleria en català

Participants: Eloi Puig, President de la SCCFF com a presentador; Alícia Gili, editora; Sergi G. Oset, escriptor; David Gómez Simó, escriptor i Ferran Armengol, escriptor. Tots tres formen part del Concili fetiller,  grup que impulsa aquest gènere en català. DISSABTE 25 DE MAIG (Llibreria la Font de Mimir- C/ Costa i Cuixart, 5) 10:00-10:45 Arcana: lectura i daus. Lectura i joc de rol Arcana (Dirigit per Sònia Boj, amb Alícia Gili, Sergi Oset…) 10:45- 11:30.- Worldbuilding en literatura de ciència-ficció. Épsilon: un mundo compacto. Presentació Épsilon (Apache Libros) a càrrec de Sergi Llauger 11:30- 12:45 Presentació d’una nova editorial de gènere en català (Sorpresa!) 12:45-13:30 Presentació de Històries Limítrofes (Hermenaute) a càrrec de Pol Alonso (autor) i els editors 13:30-14:15 Presentació de la nova editorial Mai Més Llibres (A càrrec de Karen Madrid, Eloi Puig i els editors) 14:30-16:30.- DINAR AL RESTAURANT “CASA LOS NAVARROS” (Passeig Maragall, 375) Tarda: Campionat de “Q” a la llibreria La font de Mimir

NOTA: El dinar costarà 15€ i pot ser també vegetarià. Cal que els interessats us apunteu al correu info@sccff.cat o a través de l’esdeveniment creat del facebook:

https://www.facebook.com/events/2133271666790691/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *