SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Bibliografia any 2004

La Síndrome dels Estranys Sons

Ja és a les llibreries una novel.la de ciència-ficció filosoficolingüística de Jordi Solé i Camardons, LA SÍNDROME DELS ESTRANYS SONS (editorial 3 i 4) en què els protagonistes són una professora de sociolingüística i un alumne seu.

Es tracta d'una narració que presenta uns fets insòlits que s'esdevenen als Països Catalans en un futur proper, quan una estranya síndrome afecta la capacitat de parlar i d'escriure de molta gent. Una novel·la de ciència-ficció centrada en la importància de les llengües, que no defuig les reflexions filosòfiques sociològiques, psicològiques, polítiques o sociolingüístiques... en què es presenten les diferents visions de la vida, les contradiccions, les lluites, la sensibilitat, la bellesa i la realitat polièdrica del nostre món.

L'autor, Jordi Solé i Camardons, ja havia publicat, en l'àmbit de la ciència-ficció les obres "Les paraules del futur" i la novel.la "Els silencis d'Eslet", que comentem en aquest Web.

 

"El cinquè oceà"

Jordi Navarri Ginestà

Finalista de la 22ª edició del Premi Enric Valor d'Edicions el Bullent

El llibre explica les gestes de 3 astronautes que viatgen fins a la lluna joviana Europa a la recerca del possible oceà d'aigua líquida que s'amaga sota la seva superfície de glaç. Vencent temperatures inferiors als -170ºC, se submergiran durant diversos dies sota l' oceà més profund del sistema solar a la recerca de la resposta més anhelada per tothom: hi ha vida fora de la Terra?

Tornar a Bibliografia