SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Bibliografia any 2003

INFANTIL I JUVENIL

Títol: El gas de la ximpleria

Autors: Andreu Martín / Jaume Ribera
Col·lecció: El Clan dels marcians, 5
Publica: Editorial Cruïlla, 2003
Il·lustracions de Max
134 pàgines

 

"Novel·la juvenil, a partir de 9 anys. Cinquè títol de la nissaga de ciència-ficció d'aires pulp, orquestrada pel tàndem Martín-Ribera. Els germans Bono i els Gras -comandats pel ninotaire alienígena Martí de Mart-, s'enfronten a una nova arma terrorífica: el gas de la ximpleria. Els Destructors volen envair la Terra contaminant la humanitat. Ho aconseguiran?"

 

Títol: El pla del doctor Bataverda

Autor: Sebastià Roig
Col·lecció: El Vaixell de Vapor, sèrie taronja
Publica: Editorial Cruïlla, 2003
Il·lustracions de Max
110 pàgines

 

"Novel·la juvenil, a partir de 9 anys. Una amenaça flota sobre els estómacs de la joventut de Vilablues. Un doctor grillat vol acabar amb l'hegemonia del menjar ràpid, i ha endegat una croada delirant. No ha tingut en compte, però, que algú ja està a l'aguait: El Mussol Magnètic, un superheroi famós i estressat, que necessita un nou ajudant."

 

Títol: Aquell matí era perfecte

Autor: Albert Garcia i Pascual
Col·lecció: Tabarca Juvenil
Publica: Tabarca Llibres S.L.
116 pàgines

 

"Novel·la juvenil, plena d'humor, en què conviuen hòmens maldestres i màquines que es trenquen sovint. Els personatges es troben immersos en embolics complicats, de manera que encara no han acabat d'eixir d'una peripècia quan ja es troben en una altra encara més compromesa i difícil."

NOVEL.LA ORIGINAL

Títol: El llibre de tòpics

Autor: Carles Bellver Torlà
Col·lecció: Tabarca Juvenil
Publica: Brosquil Edicions
Il·lustracions de l'autor
104 pàgines

 

"La inesperada aparició d'un manuscrit que conecta Lovecraft amb l'inventor de la bomba atómica. Els riscos de casar-se per catàleg. A un profesor de Miskatonic li ixen tentacles al cap. Un altre tipus un dia es desperta en una habitació desconeguda. En una casa de Castelló hi ha una entrada a l'infern. En un museu de Vilafamés s'exhibeix cada dia un objecte impossible. Una bestiola quasi humana o fins i tot massa humana. Un aparell per veure a distancia. La història secreta del Tombatossals… Vint relats breus de Carles Bellver calculadament ambigus uns o francament fantàstics uns altres. Inquietants o còmics segons com es mire: això ja depèn del lector."

Tornar a Bibliografia