SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Dinar del 12/03/2006

Aquest dinar del 12 de Març del 2006, va ser una mica diferent dels anteriors dinars de la SCCFF. Pel fet de coincidir amb la X Trobada de Ciència Ficció de Mataró, vam compartir menjador amb altres participants a les Jornades i això va fer que no podéssim estar tots junts i per tant el que es va parlar en una taula o en l'altra, fossin temes diferents i molts no afectessin per a rees a la nostra Societat.
Hi eren presents per una banda: La Rosa Fabregat, l'Àfrica Rubies, la Montserrat Galícia en Sebastià Roig, l'Abel Montagut, l'Antoni Munné-Jordà la Carme Torra, i la bea puig que vam compartir taula amb l'Adelais de Pedrolo, convidada a les Trobades, i per l'altra banda (els que van seure amb la gent "seriosa"): l'Antoni Segarra, en Joan Manuel Ortiz i en Guillem Sànchez. A l'assemblea precedent hi havia també en Jordi Solé i en Pep Homar però obligacions familiars de diumenge ens van privar de la seva presència a l'àpat a més de l'esperit d'en Ricard de la Casa assegut amb en Joan Manuel ja que al seu "titular" li van sortir problemes de darrera hora.

L'Àfrica va resumir el dinar a la llista de correu, més o menys de la següent manera:

Tema gastronòmic: enllestirem aviat. Oferta atractiva, amb alguns punts forts i alguna relliscada. M'abstinc de fer comentaris sobre les postres (si algú hi vol dir alguna cosa, endavant).

El local, justet per a tanta gent. Entre l'estretor i les condicions acústiques, semblava un dinar de comunió. Només hi faltaven els ganxitos i la gasosa. Com en família, vaja.
 
La conversa durant el dinar va ser distesa, amable, simpàtica, interessant... i tot el que vulgueu.
Després del dinar, tertúlia postprandial, ara només amb els que quedàvem de la SC2F2. Igualment simpàtica i distesa, però ja amb algun toc més freakie i surrealista.

Vam recordar els absents (és a dir, us vam repassar a tots): els que eren massa lluny per poder venir, els que tenien compromisos familiars ineludibles, alguns d'ells de caire lúdic i d'altres, lamentablement, notant, els que tenien feina (sí, hi ha gent que els diumenges treballa) els que els feia mandra venir, els que no vénen mai, els que van treure el cap al matí i després van desaparèixer, els que no vindran mai perquè ni saben que existim, etcètera.
L'alegria va ser tornar a donar la benvinguda a l'Abel Montagut, que no em sentirà perquè està desapuntat de la llista però que, pel que sé, continua essent de la SC2F2"

Només afegir que els que no vau venir per la raó que fos, us vau perdre una experiència d'aquelles que en diuen inoblidable però ... no irrepetible!

A la propera passarem llista!


Tornar a Trobades