SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Dinar del 16/10/2004

De : Ex-Agents de Control del Vici i la Subcultura

A : Arxiu Intern

Assumpte : cinquena reunió d'individus altament perillosos a Barna City.

Descripció de la reunió

12:30: Es reuneixen al hall de l'Ateneu Barcelonès els interfectes : Rosa Fabregat i l'Àfrica Rubiés i, al cap d'una estoneta, en Sebastià Riera i l'Antoni Munné-Jordà. Parlen de tot una mica, especialment de literatura.

14:00 : es reuneixen al conegut restaurant del Ateneu Barcelonès, els següents interfectes : Àfrica Rubiés (organitzadora), Jordi de Manuel, Antoni Munné-Jordà, Rosa Fabregat, Carme Torras, Isidor Bernabé, Òscar Pàmies i Sebastià Roig.

Hi ha nous interfectes :

Joan Manel Ortiz : perillós editor de fanzines altament tòxics, abans en format reciclable, ara en format electrònic (entre d'altres activitats perilloses).

14:00 - 15:30 : com sempre, els interfectes es dediquen a la seva habitual xerrameca subversiva, mentre devoren insaciablement plats diversos (patates farcides de carn, amanida de formatge, barreja de cars diverses, ...).

15:30 - 16:30 : animats per la llibertat que els hi ofereix el nou govern, planegen noves activitats per menjar la ment dels mes dèbils, a saber : tornar a revifar la pagina web, centrant-se en l'àmbit català, intentar organitzar un premi literari pels seus subproductes culturals, escriure una sèrie de relats subversius basats en l'obra d'en Verne (per celebrar l'aniversari de la seva mort) i preparar possibles projectes per atacar directament als nostres fills a les escoles.

16:30 - 18:00 : un petit grup, s'en va a prendre cafè per seguir conspirant contra el nostre futur.

Conclusions : la desvergonyia d'aquesta gent no te límits. Semblava que havien aconseguit (gràcies a les nostres infiltracions) ralentitzar les seves accions, però aprofitant la llibertat que dona aquesta colla de rojos que hi ha al govern ara, estan més llençats que mai. Hem de fer una guerra bruta contra ells, si no son capaços de fer coses i tot.

Frase del dia : "Si no pots fer callar la llibertat, bombardeja-la".

P.D. : adjuntem CD amb les fotos de la trobada.

 Jordi (de M.), Àfrica i Òscar

Toni i Rosa

Òscar i Seb

Carme Joan Manel i Isidor

Que bó !!!!

Tornar a Trobades