SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Dinar del 17/1/2004

Crònica d’en Jordi Solé i Camardons

El 17 de gener del 2004 la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia (SCCFF) – que té per objectiu normalitzar la ciència-ficció en llengua catalana i de la qual formen part escriptors i aficionats a la ciència-ficció- va fer una Trobada a la ciutat de Lleida. En aquesta trobada, presidida per l’escriptora Rosa Fabregat, autora de llibres d’anticipació biogenètica, es va fer un homenatge al pedagog i filòsof Neil Postman, que en tots els seus llibres d’assaig fa referències a les aportacions filosòfiques dels autors de ciència-ficció i utilitza la ciència-ficció com a important referent per entendre la realitat d’una manera crítica; es va brindar per la recent aparició de la novel.la “La Síndrome dels Estranys dels Sons” del membre de la SCCFF Jordi Solé i Camardons que es presentarà properament a Lleida. Es va decidir ampliar els continguts de la pàgina web de la SCCFF http://www.geocities.com/Area51/Zone/7461, amb noves ressenyes de llibres de CF, nous articles, inclusió de narracions breus dels socis, nous vincles, noves seccions, etc.

Aprofitant que era la primera vegada que la trobada de la SCCFF es feia a Lleida es va fer una visita cultural a la Seu i altres indrets històrics de la ciutat.

Entre els participants a la trobada hi havia R.Fabregat, A. Munné-Jordà, escriptor i investigador de la CF catalana, traductors de llibres de CF com Àfrica Rubiés i Eduard Castanyo, l’escriptor i dinamitzador de la CF Ricard de la Casa, J.Solé i Camardons, sociolingüista, Isidor Bernabé, conductor d’un programa radiofònic de CF, els escriptors ponentins Abel Montagut i Santi Arbós, Anna Porquet, col.laboradora de revistes de llengua i Carme Torres, escriptora i experta en robòtica.

Lleida La Rosa al seu despatx
Anem a voltar per Lleida! Interfectes devorant l'aperitiu
Santi Arbós, Eduard Castanyo, Isidor Bernabé, Anna Porquet, Jordi Solé, Carme Torras, Antonni Munné i Rosa Fabregat, a la Seu Vella La Carme, l'Anna i l'Isidor (Seu Vella)
La taula rodona? (Seu Vella) Que macos!
La Rosa en acció A la pressó (amb en Ricard de la Casa)
Abans d'anar a la pressó Lluísssssssssss!

(Fotografies gentilesa d'en Ricard de la Casa)

Tornar a Trobades