SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Acta de l'assemblea general ordinària de la SCCFF

ASSISTENTS:
Rosa Fabregat,
Jordi Font-Agustí,
Montserrat Galícia,
Albert Garcia,
Pep Homar,
Abel Montagut,
Antoni Munné-Jordà, Òscar Pàmies,
bea Puig,
Eloi Puig i
Jordi Solé Camardons.


Reunits els socis ressenyats al marge a Lleida, a la sala de Col·loquis de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, el dissabte 2 de febrer de 2008 a les 12 del migdia una mica passades, té lloc l'assemblea general ordinària.

El punt únic de l'ordre del dia és la renovació de la junta l'estiu vinent.

Obre l'assemblea la presidenta, Rosa Fabregat, que oficia d'amfitriona a Lleida.

D'acord amb el que s'havia acordat a l'assemblea anterior, a Vilanova i la Geltrú, per motius pràctics es renovarà la meitat de la junta. El secretari anuncia els noms dimissionaris (Rosa Fabregat, bea Puig i Àfrica Rubiés) i els proposats de continuar (Isidor Bernabé, Òscar Pàmies, Toni Segarra i Antoni Munné-Jordà). A la proposta de refrendament de continuïtat, el assistents han respost "i tant!". Per tant, aquests darrers continuaran a la junta.

La tresorera sortint, bea Puig, proposa per a succeir-la Toni Segarra, perquè ja té firma al compte, en coneix el mecanisme i té ascendent sobre el delegat de la Caixa. L'assemblea hi està d'acord. I es proposa que Òscar Pàmies assumeixi les tasques de manteniment burocràtic de la societat, que fins ara també duia la bea.

Pel que fa a nous vocals, s'ofereixen Jordi Font-Agustí (per a crear una vocalia de literatura i ciència), Montserrat Galícia i Pep Homar.

De tot l'aspecte electrònic i virtual, endèmic a la societat, bea Puig proposa solucions, que farà arribar als responsables: convé que surti com a única adreça el domini que paguem i que hi hagi connexions amb el material que no hi cap, que hi hagi connexió entre les diverses finestres (pàgina web, butlletí, bloc i fotobloc), i que el butlletí recomani visitar el bloc.

Per a cobrir els càrrecs vacants, es proposa Antoni Munné-Jordà com a president substituint Rosa Fabregat, que a partir de l'assemblea vinent passarà a ser presidenta vitalícia honorària sense honoraris, i que Òscar Pàmies passi a ser secretari. Òscar Pàmies diu que s'ho ha de rumiar i meditar per arribar a una conclusió. Els nous components ja s'integren a la junta, que es mantindrà en funcions fins a l'assemblea vinent, que refrendarà, o no, la nova junta.

Finalment els assistents lliuren a Rosa Fabregat l'àlbum que els components de la SCCFF han elaborat en homenatge en ocasió dels setanta-cinc anys que ha de complir demà.

Tornar a Acords