SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Dinar del 14/01/2006

El passat 14/01/06 es va inaugurar formalment la seu de la SCCFF. Hi van acudir diversos membres de l'associació que aprofitant i abusant del bon "savoir faire" del masover de la seu i els seus col.laterals van aprofitar per fur un àpat d'allò més memorable.

Entre els assistents hi vam veure lo Seb, l'Àfrica, en Jordi dM, la Carme, en Toni mj i en pH. Presidia la taula la dona del masover (que seia a la seva dreta, tal i com ha de ser) i voltant la taula correcuitaven dos éssers minúsculs experts en les arts de la pokemania.

Just abans de començar vam rebre una comunicació on line (telefònica) des de Lleida on se'ns va encoratjar a fer una solemne inauguració.

El menú va constar de:

* Fartanera brasilera
* Postres diverses

Tot l'àpat ve ser regat amb cervesa dels veïns (Damm), vi de la terra del vi del vi, garnatxa de la terra de la garnatxa, licors espirituosos d'importació i cava, molt probablement català.

En una sobretaula distesa i potser confusa a causa dels efluvis etílics, els presents van ser obsequiats amb les millors obres de la literatura allí present, executant d'una manera plusquamperfecte un immillorable exercici de llombrigofagia mai vist ni narrat.

L'acte va acabar amb una lleugera visió (uns 10 minuts) de l'èpica pel.licula d'El Santo, que ara no me'n recordo com es diu.

I per què en quedi fe i constància de l'esdeveniment, acompanyen aquest text una sèrie de documents gràfics altrament dits fotos (lamentant la no presència de la retratista oficial, hem fet el que hem pogut).

Per a tots els qui no hi vau poder assistir, un missatge de tranquil.litat:

Això només ha estat el començament!!!!

Pep Homar






(Fotografies gentilesa de Pep Homar)

Tornar a Trobades