SOCIETAT CATALANA DE
CIÈNCIA-FICCIÓ I FANTASIA

Dinar del 24/4/2004

De : Agents de Control del Vici i la Subcultura

A : Jefatura central

Assumpte : quarta reunió d'individus altament perillosos, de nou a BCN.
Informe previ : amb una desvergonya infinita, ja que tenim indicis que han descobert el nostre seguiment, els interfectes de la SCCFF, tornen a reunir-se a BCN.

Descripció de la reunió

14:00 – 14:30 : es reuneixen a la pizzeria “Vitto”, a prop de la Sagrada Família, els següents interfectes habituals : Rosa Fabregat, Jordi S.C., Anna Porquet, Antoni Munné-Jorda, Carme Torres, Eduard Castanyo, Àfrica Rubiés i Isidor Bernabé. L’anfitrió de la reunió es en Òscar Pàmies (que portava llarg temps desaparegut, escampant la seva degradació per altres països del món).
Nous interfectes :
Jordi de Manuel : individu molt prolífic (i per tant molt perillós), nou fixatge de la SCCFF. Els seus escrits fan trontollar temes sagrats com el futbol.
Miquel Fasius : conegut cracker internacional, vil defensor del sistema prohibit Linux.
Hi havia una altra persona, que no tenim fixada, que podria ser la mítica bea puig (però com no tenim cap foto d’ella, no ho podem confirmar).

14:30 – 17:00 : els interfectes parlen dels seus temes habituals, ficant-se on no els demanen (política, cultura, futbol). A part d’un recordatori als absents (Cosme, Ricard de la Casa, Sebastià, ...), proposen seguir fent créixer la web, i publicar en ella la seva novella subversiva, que estan fent entre tots.

17:00 : es despedeixen tots, quedant citats pel mes de Setembre, en un lloc que no vam poder descobrir.

Conclusions : encara que en aquesta reunió no s’han pres grans decisions, el sol fet de que es reuneixin aquests individus, es un gran perill. Sembla que va arribant l’hora de prendre mesures més dràstiques.

P.D. : adjuntem CD amb les fotos de la trobada.

Frase del dia : "El sistema està per sobre l’individu".

Jordi (de M.) i Eduard Àfrica i Miquel
Jordi (S. i C.) i Anna Carme i Rosa
Òscar (un dels seus llibres) i Antonni Amanida animada
Formatge, tomaquet i rucola Hummmmmmmm !!!!
L'Isidor avans de cridad : ostia!!!!, això es alcohol pur (era grapa) En Miquel ficant la grapa
Jordi vs. Jordi Òscar, t'estimem !!!!
Tornar a Trobades